Skolkatt!

Imorgon börjar min lilla palt första klass... Gud, var tar tiden vägen?! När blev jag så gammal?! Augh... Nåväl, eftersom lillpalt är hos sin pappa ett tag nu så kan han inte få sina nya skolsaker förrän han kommer till mig, men jag har gjort något annat till honom istället - en skolkatt! Rakt av efter eget påhittat mönster och herreminje vad det tog tid...!



Och han har en liten väska också :D



Man ser inte riktigt leendet, men han har en liten söt rosa nos i alla fall!



Hoppas lillpalt blir glad imorgon när han får den.. :) Liten tov, tiden går så fort... *snyft snyft* Snart börjar han raka sig och köra moppe också...

Igelkottsboa?

Alltså, det skulle bli typ en "mink" eller något sånt, men... Det ser bra mycket mer ut som en igelkott med ett långt släp. Muterad igelkottsboa. Fast jag tycker nog att den blev bannat söt i alla fall! Virka igelkottar kanske..?





Nu vette tusan vad jag ska pyssla med...

Tossor...

Ja...man blir ju nästan lite sugen när man sitter och virkar såna här sötnosar..

(och min mamma fick just en stor rysning utan att veta varför..)


Lurvsjal, mössa och ännu ett mobilfodral!

Aah, det är skönt att vara lite produktiv. Speciellt just nu när jag är galet ensam, dumma lägenhet som inte har några människor i sig...

Här är i alla fall denna uppdaterings skörd!

Mobilfodral!



Min fina lurvsjal, som inte alls gjorde sig på bild, men det är supersvårt att ta ett vettigt kort med en mobilkamera när man är själv.. Den är i alla fall ca 140 cm lång och 100 cm bred om den är ordentligt utdragen (den är löst stickad i tunt garn med strl 10 stickor och rätstickning), och helt fantastisk att mysa in sig med :)



Och så ett litet misslyckat experiment.. Trots att jag följde mönstret till punkt och pricka, samt använde bredare garn än vad som angavs, blev mössan ändå inte större än att en 8-9-åring kan ha den.. Och det här var ett mönster på en vuxenmössa! My butt. Men söt blev den i alla fall! I brist på andra modeller fick min stora nalle Hotch agera modell. Jag stack ner en virknål i rosetten så att storleken skulle synas lite bättre.







Färgen verkar fluktuera från bild till bild, men färgen på den sista bilden är nog det närmaste verkligheten som det kommer.. Nu återstår ju bara att se vad jag ska göra med denna. Palten lär ju inte vilja ha den och det är ju inte riktigt säsong. Ah well, det är i alla fall underhållning!

Då ska vi se vad jag ska sysselsätta mina fingrar med nu då! Mössan virkade jag på 2 timmar. Nice... :)

/Ängeln

Pärlpåsar!

Jag insåg ju igår att jag faktiskt har mera saker än bara knappar som behöver bra förvaringsställen, så jag beslöt att virka två påsar till - en för varje typ av pärlor som jag äger! Kärt besvär och resultatet blev jättefint :)

Pärlpåse 1:



Den första påsen innehåller en massa lite mera ungdomliga pärlor, som synes här:



Och så pärlpåse 2:



I denna påse bor det lite finare, vuxnare pärlor:



undrar om jag kan hitta något mer att virka påsar till, det är ju ett så bra sätt att bli av med restgarner! Nu ska jag i alla fall sätta full fräs med att sticka ett skärmskydd till fars dator. Rött och lila, jajjemenssan :D

/Ängeln

Knappåse!

Alltså, jag verkar hamstra knappar.. Och nu räckte inte min lilla träask till längre, utan jag var tvungen att fixa ett nytt förvaringsställe till dem, och var kan vara bättre än att virka en fin liten påse till knapparna av restgarn? Man ser ju direkt på utsidan vad det är I påsen :)



Kan ju säga att den är mer än halvfull med knappar av alla de slag.. Och jag vill bara ha fleeeer... I'm obsessed, sheesh!

Nu ska jag virka påsar till mina pärlor och ett överdrag till pappas datorskärm! Yay för projekt som leder nånvart!

/Ängeln

RSS 2.0